Me voimme auttaa sinua

Soita meille numeroon 020 144 1455 tai täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Rinna Suomalainen on yksi monesta taitavasta neuvojastamme, jonka kanssa voit olla yhteydessä.

Hautajaiskukat – 6 asiaa, jotka sinun tulisi tietää

  1. Ei ole määritelty, kuinka monta hautajaiskukkaa sinun tulisi ostaa.
  2. Kuitenkin vain lähiomaiset tilaavat arkkukoristeet. Arkkukoriste on kukka-asetelma, joka asetetaan arkun päälle. Tätä voidaan täydentää seppeleellä tai surulaitteella, joka asetetaan lattialle arkun eteen, jossa on sitten esimerkiksi nauhat tervehdyksellä.
  3. Seremoniassa, jossa on uurna, lähiomaiset tilaavat uurnakoristeet arkkukoristeiden sijaan.
  4. Hautajaisten vieraana on tavallista, että tilataan jokin surulaite tai hautaseppele seremoniaan. Tämän voivat toki myöskin lähiomaiset tehdä.
  5. Useimmissa hautajaisseremoniassa on hetki, jolloin saattoväki voi käydä arkulla/uurnalla antamassa vainajalle viimeiset jäähyväiset. Tämän yhteydessä on tavallista, että arkulle/uurnalle jätetään ns. hautakimppu.
  6. Etukäteen tilatut hautakimput ja muut kukat ovat yleensä noudettavissa seremoniapaikan sisäänkäynnillä.

Hautajaiskukat ovat osa kaunista seremoniaa

Hautajaiskukkien ostaminen on vanha perinne, joka ilmaisee suhteen vainajaan. Kukat itsessään edustavat elämän luonnollista kiertokulkua, kun ne makaavat arkun tai uurnan ympärillä, valmiina palaamaan maaperään josta ne kerran nousivat. Jokainen, joka on nähnyt tyylikkäästi koristellun arkun, tietää myös kuinka kaunis se on. On kaunis ja arvostettu ele osallistua omalla ja henkilökohtaisella koristeella arkun tai uurnan koristeluun hautajaiskukkien avulla. Hautajaiskukkia on saatavilla monia erilaisia.

Mitä hautajaiskukkia minun pitäisi tuoda?

Hautajaisten tilaaja järjestää hauta-arkun tai uurnan koristelun. Nämä kukka-asetelmat tai kukkalaitteet ovat arkun tai uurnan päällä seremonian ajan. On myös tavallista, että omaiset sekä ystävät ja tuttavat koristelevat hautaseppeleillä tai muilla surukoristeilla arkun tai uurnan ympärille. Arkkua lähimpänä, vainajan oikealla puolella kirkon ovesta katsottuna, lähimmät omaiset asettavat kukat. Ystävien ja tuttavien kukat asetellaan ympärille, ympäristö ja värit huomioiden sopivimmalla tavalla.

Lähetä koriste, jos et pääse paikalle

He, jotka eivät pääse osallistumaan hautajaisseremoniaan, voivat lähettää surulaitteen tai hautaseppeleen henkilökohtaisella tervehdyksellä tai osanotolla, joka asetetaan arkulle ennen hautajaisia. Nämä kaksi asetelmaa ovat hieman suurempia kuin kukkakimput, ja niitä tulisi mieluusti täydentää nauhalla, jossa on henkilökohtainen tervehdys, jos et pääse osallistumaan ja lausumaan viimeistä jäähyväistäsi hautajaisseremonian yhteydessä (hetki, jolloin saattoväki kävelee ympäri ja jättää kukat).

Me toimitamme aina hautajaiskukat

Lavendlan kautta tilaamanne kukat toimitetaan aina suoraan seremoniapaikalle. Hautajaisedustajamme tai ainutlaatuiset asetelmat valmistaneet floristit asettelevat suuremmat asetelmat, kuten arkkukoristeet, hautaseppeleet ja kukkakimput arkun viereen tai sen päälle ennen seremonian alkamista. Vieraiden tilaamat kukat järjestetään myös ennen seremoniaa. Lähiomaisten arkulle/uurnalle seremonian aikana jätettävät kukkakimput on noudettavissa seremoniapaikan sisäänkäynniltä, mikäli ne on tilattu etukäteen.

Hautajaiskukat ovat paikallisten floristien käsityötä

Meillä on laaja ja hyvin sommiteltu valikoima erilaisia ​​hautajaiskukkia, joita näette lisää alempana. Lavendla tekee yhteistyötä ainoastaan paikallisten floristien kanssa, jotka lisäävät asetelmiinsa persoonallisen otteen ja jokainen kukkakimppu onkin ainutlaatuinen tuoreine kukkineen. Jos haluatte luoda asetelman, jota ette löydä verkkosivuiltamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Floristimme auttavat teitä mielellään luovuudella ja kokemuksella.

Nauhat ja kortit hautajaiskukkiin

Nauhojen lisääminen hautajaiskukkiin on perinteinen tapa koristella kukkia entisestään ja lähettää samalla tervehdys vainajalle. Nauha koostuu kahdesta osasta, jossa toisessa on hautajaiskukkien lähettäjän nimi, ja toisella on tervehdys vainajalle.


Tutustu neuvojiimme

Hautajaisten järjestäminen tai avun saaminen juridisissa asioissa on luottamustehtävä. Valitse itsellesi ja tilanteeseesi sopiva neuvoja.

Tuotteet