Lavendlasta Lavendla Academy

Lavendla Academy

Lavendla Academyn koulutuksessa saat syvemmän ymmärryksen hautajaisalasta ja sen eri ammattiryhmistä. Opit myös hautajaisten projektinhallinnan ja mikä tärkeintä: kuinka auttaa ihmisiä surussa. Kasvetaan yhdessä, se on entistä palkitsevampaa.

Sinusta tuleva hautausneuvoja

Koulutus on suureksi osaksi digitaalista ja sitä kehitetään yhteistyössä alan kokeneimpien neuvojien kanssa. Sinä, joka osallistut koulutukseen, teet sen yhdessä kymmenien muiden kanssa ryhmässä, jolle ominaista on yhteinen kiinnostus työskennellä merkityksellisen asian parissa.

Saa arvostusta siitä, mitä annat

Lavendlan työntekijänä sinusta tulee osa vahvaa ja tiivistä tiimiä. Muutos on meille arkipäivää ja vahvuutemme on, että pyrimme jatkuvasti parantumaan entisestään. Ideasi merkitsevät meille paljon ja arvostamme suuresti henkilökohtaista sitoutumistasi.

Joustavuus

Lavendlassa työpäiväsi ovat joustavat. Työskentelet sekä digitaalisesti, että paikallisesti. Samaan aikaan kun tapaat ihmisiä kaupungissasi, olet osa kansallista, taitavien ja tarkkakuuloisien neuvojien verkostoa. Voit usein vaikuttaa itse työaikoihisi.

Yhteisöllisyys

Lavendlaa ei olisi ilman sinua ja muita neuvojia, toimistomme tekee yhteisö. Olemme ylpeitä erilaisista kokemuksistamme – siitä, että olet sinä – ja siitä, kuinka paljon opimme toisistamme. Herkkyys, rohkeus ja taito, sitä me annamme yhdessä.

Syventyminen

Kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen, meiltä löytyy syvennyskoulutukset. Syvällisen tietämyksen ansiosta voit suorittaa enemmän ja suurempia tehtäviä Lavendlan joustavan alustan kautta. Se antaa sinulle mahdollisuuden optimoida kannattavuutta entisestään.

Koulutuksemme on suuri osa hautausneuvojan ammatin aloittamista ja kehittämistä. Kurssi ei itsestään liity suoraan Lavendlaan yrityksenä, vaan hyödyt kurssista riippumatta siitä, minkä työnantajan luokse haet, tai jos haluat perustaa oman yrityksen. Koulutus tapahtuu verkossa ja laatu varmistetaan tenttien kautta. Jos tarvitset apua, opettaja on aina saatavilla.

Marie Sandström, Koulutusvastaava
Lavendla Academy

Yhteisöllisyys on suuri osa menestysreseptiä. Kokeneemmat auttavat heitä, jotka ovat aloittaneet työn vuoden mittaan. Joskus jaetaan kokemuksia, jotka tukevat vaikeampaa tehtävää suorittavaa neuvojaa. Aina löytyy joku, jonka kanssa jutella.

Nina Klose, vanhempi neuvoja