Koti / Tuotteet ja Hinnat / Hautajaisten kuljetus

Hautajaisten kohdalla kuljetukset ovat erilaisia riippuen siitä, missä kuolema tapahtui ja missä hautajaisseremonia pidetään.

Kuljetus
Arkkuun laittaminen
Näyttöhetki

Voimmeko auttaa sinua?

Voimmeko auttaa sinua? Soita meille numeroon 09 3154 5550, tai täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.


Hautajaiset, jolloin seremonia pidetään kirkossa tai kappelissa

Lavendla varmistaa, että kaikki tarvittavat kuljetukset hautajaisissa toteutetaan. Muun muassa vainajan hakeminen ruumishuoneelta, kuljetus erilliseen tilaan odottamaan seremonian alkua, kuljetus seremoniapaikkaan, sekä joissain tapauksissa jälkikuljetus krematorioon ja takaisin hautauspaikalle. Jotta voisitte tuntea olonne varmaksi kuljetuskustannuksien kohdalla, olemme Lavendlalla päättäneet asettaa kiinteän hinnan kuljetuksille, kunhan kokonaismatka ei ylitä 50 kilometriä lähimmästä taajamasta laskettuna. Kiinteä kuljetuskustannus hautajaisiin seremonialla on 4400 kr. Jos kokonaismatka ylittää 50 kilometriä, lisäämme hintaan 195 kruunua jokaista 10 kilometriä kohti. Tämän lisäksi mahdolliset lisäkustannukset riippuvat siitä tarvitaanko kotona tai hoivakodissa vainajan noutoa, jonka peruskustannus on 2500 kruunua ja 195 kruunua 10 kilometriltä. Vaihtoehtoisesti, jos uurna on tarkoitus kuljettaa muualle kuin vainajan kotiseurakuntaan, hintaan lisätään 2995 kruunua.

Hautajaiset ilman seremoniaa

Tämä palvelu soveltuu tapauksissa, jolloin tarvitaan ainoastaan kuljetus krematorioon. Toisin sanoen, tämä palvelu sopii heille, jotka eivät halua järjestää hautajaisseremoniaa kirkossa tai kappelissa. Jotta voisitte tuntea olonne varmaksi kuljetuskustannuksien kohdalla, olemme Lavendlalla päättäneet asettaa kiinteän hinnan kuljetuksille, kunhan kokonaismatka ei ylitä 50 kilometriä lähimmästä taajamasta laskettuna. Kiinteä kuljetuskustannus hautajaisille ilman seremoniaa on 3200 kruunua. Jos kokonaismatka ylittää 50 kilometriä, lisäämme hintaan 195 kruunua jokaista 10 kilometriä kohti. Tämän lisäksi mahdolliset lisäkustannukset riippuvat siitä tarvitaanko kotona tai hoivakodissa vainajan noutoa, jonka peruskustannus on 2500 kruunua ja 195 kruunua 10 kilometriltä. Vaihtoehtoisesti, jos uurna on tarkoitus kuljettaa muualle kuin vainajan kotiseurakuntaan, hintaan lisätään 2995 kruunua.