Koti / Hautajaiset / Siviilihautajaiset

Siviilihautajaisten suunnittelu on vapaampaa kuin kirkon hautaan siunaamisseremonian suunnittelu. Me opastamme sinua oikein.

Siviilihautajaisia johtaa siviilivirkailija. Seremonia pidetään normaalista kappelissa, mutta sen voi myös pitää ulkona jos halutaan.

5 tärkeää asiaa, jotka on pidettävä mielessä siivihautajaisissa

  1. Siviilihautajaisten seremoniapaikalle ei ole muodollisia vaatimuksia. Toisin sanoen siviilihautajaiset voidaan järjestää periaatteessa missä tahansa, kuten esimerkiksi puutarhassa, meren rannalla, haudalla, tai kappelissa.
  2. Siviilihautajaisten suunnittelulle ei ole määrättyjä sääntöjä. Musiikin, runojen ja puheiden valinta on täysin vapaa, kunhan materiaalilla on kunnioittava vaikutus vainajan jäähyväisiin.
  3. Virsien laulaminen siviilihautajaisissa on tavallista, vaikka se ei ole uskonnollinen seremonia.
  4. Siviilihautajaisseremonia on usein suunniteltu tietyn teeman ympärille. Teema voi olla esimerkiksi vainajan näkemys elämästä tai mielenkiinnon kohde, luonto, tai vuodenaika jolloin hautajaisseremonia järjestetään.
  5. Seremoniaa johtaa siviilivirkailija. Tämä henkilö voi olla kuka tahansa, esimerkiksi Lavendlan offisientti, tai vainajan ystävä tai lähisukulainen.

Voimmeko auttaa sinua?

Voimmeko auttaa sinua? Soita meille numeroon 09 3154 5550, tai täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.