Hautajaiset Suunnittele hautajaiset

Mitä asioita pitää ottaa huomioon kuolemantapauksen kohdalla? Kysymyksiä on monia. Kokeneet hautausneuvojamme auttavat sinua suunnittelemaan hautajaiset alusta loppuun.

Hautajaisia ​​suunniteltaessa on tehtävä monia valintoja. Suuri määrä valintoja voi joskus johtaa epävarmuuteen ja epäilyksiin. Tämän takia suunnitteluakin voidaan ajoittain pitää rasittavana prosessina, varsinkin heti kuolemantapauksen jälkeen.

Lavendlan hautaustoimistolla olemme hyvin tietoisia siitä, että hautajaisten suunnittelu voi olla todella uuvuttava prosessi. Tämän takia haluammekin tehdä tästä helpompaa olemalla aina saatavilla, kun tarvitset meitä – kasvokkain tapaamisessa, puhelimitse, tai verkossa.

Suunnittele hautajaiset – kuuden askeleen esimerkki

  1. Varaa hautajaiset meiltä verkossa, puhelimitse tai kokouksessa. Autamme sinua toivomallasi tavalla.
  2. Varauksen jälkeen käymme läpi kaikki mahdolliset asiat ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin.
  3. Tämän jälkeen varaamme kirkon, kappelin tai muun paikan, jossa seremonia pidetään, ja yhdistämme sinut papin, virkamiehen tai muun henkilön kanssa, joka johtaa seremoniaa.
  4. Me Lavendlalla olemme aina paikalla edustajan/seremoniamestarin kanssa, joka puolestaan valmistelee kaikki käytännön asiat, kuten arkun/uurnan, kukkien ja kynttilöiden järjestämiset.
  5. Hautajaiset pidetään toiveidesi mukaan.
  6. Hautaus tapahtuu joko seremonian yhteydessä tai tuhkauksen jälkeen. Päätät itse, minkä tyyppisessä haudassa.

Voimmeko auttaa sinua?


Voimmeko auttaa sinua? Soita meille numeroon 0771 22 21 21, tai täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.


Katso videomme!