Koti / Lavendlasta

Tehtävämme on toteuttaa haluamasi jäähyväiset. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkkyys ja kuunteleminen tulee ensin — asiantuntemus ja hyvät neuvot vasta niiden jälkeen. Siksi olemmekin rakentaneet koko toimintamme sinun, eli asiakkaamme, ympärille. Sinun toiveesi ja ehtosi ovat työmme perusta.

Taustamme

Lavendla perustettiin 2014, tarkoituksena tehdä hautajaisista ja perheoikeudesta hieman helpompaa. Olitpa missä päin maata tahansa, olemme täällä sinua varten.

Lue lisää taustastamme >

Ota meihin yhteyttä

Lavendla on edustettuna koko Suomessa. Tarvitsetko neuvojaa, onko sinulla kysyttävää, ehdotuksia, tai pohdinnan aiheita? Voit olla meihin yhteydessä monella tavalla.

Yhteystietomme >

Tutustu neuvojiimme

Hautajaisten järjestäminen tai avun saaminen juridisissa asioissa on luottamustehtävä. Valitse itsellesi ja tilanteeseesi sopiva neuvoja.

Paikallinen neuvojasi

Neuvojamme

Meillä on neuvojia ympäri Suomea ja he ovat sinua varten. Voitte tavata kasvokkain, puhelimitse, tai verkossa. Me autamme sinua sinun ehdoillasi.

Lavendla laki

Olitpa kirjoittamassa testamenttia, tai valittamassa viranomaispäätöksestä, sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Asianajajamme tukevat asiantuntemuksella ja herkkyydellä.

Lue lisää oikeuteen liittyvistä palveluistamme >

Työskentele kanssamme

Työskentely Lavendlassa tarkoittaa työskentelyä yrityksessä, joka auttaa ihmisiä. Siksi työsi meillä saa syvällisemmän tarkoituksen.

Lue lisää työskentelystä Lavendlassa >


Velvollisuutemme

Voit suunnitella hautajaiset täällä kotisivuillamme. Mutta mikäli haluat keskustella tai tavata kasvotusten, meidän sijaintimme ei ole tärkeä, vaan sinun. Meillä on pääsy tiloihin ympäri Suomea.

Neuvojamme ovat ympäri maata. Heitä kannustetaan tarjoamaan sinulle ja arkeesi sopivia aikoja, joka ei läheskään aina ole samoja kuin normaalit toimistoajat. Monet haluavat tavata tai keskustella iltaisin, kun lapset ovat päässeet nukkumaan, tai viikonloppuisin arjen ollessa tauolla.

Tiedämme, kuinka vaikeaa ja haastavaa omaisen menettäminen on. Siksi teemmekin kaikkemme helpottaaksemme tilannetta sinun tilanteeseesi sopivaksi. Näin teemme vaikeasta edes hieman helpompaa.