Koti / Lavendlasta / Kestävyys meille

Meistä

Kestävyys Lavendlalla

Haluamme mahdollistaa alan kestävän kehityksen. Aina tarjoamistamme palveluista, sekä resurssien vastuullisesta käytöstä siihen miten opastamme sinua kestävämpiin valintoihin.

Tarkastelemme kestävyyttä seuraavista näkökulmista; ekologinen, sosiaalinen, tai taloudellinen.

Ekologinen

Meille on itsestäänselvää ottaa vastuuta ympäristöstä ja toimia ilmastomyönteisellä tavalla. Tällä hetkellä kartoitamme tulevaa. Yhdessä neuvojimme, sekä sinun kanssasi asiakkaana, voimme saada aikaan suuren muutoksen.

Sosiaalinen

Luomme sosiaalisia sivustoja, kuten muistosivuja, jotta voimme jakaa muistoja keskenämme. Lisäksi luomme paikallisia alustoja, joiden kautta jaamme tietotaitoa ja tuemme neuvojimme yhteistyötä.

Taloudellinen

Kun taloudellinen tilanne on kestävä, pyrimme kehittämään myös ekologista ja sosiaalista kestävyyttä. Tässäkin tarvitaan pitkäjänteistä ajattelua ja vastuullisuutta.

Meille on itsestäänselvyys huomioida kestävyys toiminnassamme. Emme usko että kukaan on täydellinen, tärkeintä kuitenkin on että teemme aktiivisesti valintoja jotka vievät kestävää kehitystä parempaan suuntaan.

Pia Cronhag, hautausneuvoja ja perustaja, Lavendla Suomi

Ekologinen kestävyys

Vähän toimistoja – Toimistot vievät paljon energiaa. Harvalla alalla on yhtä paljon tyhjiä toimistoja kuin meidän alallamme, eikä se ole kestävää. Emme usko, että toimistot ovat tärkeitä, vaan Lavendlalla neuvojat ovat keskiössä. Siksi meillä onkin niin vähän omia toimistoja ja olemme sen sijaan ottaneet käyttöön tapaamistiloja, joita jaamme muiden kanssa.

Joustavuus – Emme pakota asiakkaitamme fyysisiin tapaamisiin, vaan järjestämme tapaamiset asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Esimerkiksi videon välityksellä, kun siihen on tarvetta, tai fyysisesti jos asiakas näin haluaa. Tiesitkö, että puolet Lavendlas tapaamisista järjestetään digitaalisesti?

Jaetut kuljetukset – Lavendla on tehnyt tietoisen valinnan olla omistamatta yhtäkään ajoneuvoa. Kuljetukset ovat suurin yksittäinen ympäristövaikutuksemme. Siksi onkin itsestäänselvää, että jaamme ajoneuvot alan muiden toimijoiden kanssa.

Kestävä valikoima – Valikoimassamme on ainoastaan ruotsalaisvalmisteisia tuotteita. Lisääntynyt yhteistyömme Fredahl Rydénsin kanssa on askel oikeaan suuntaan.

Kompensaatio – Lavendlalla kompensoimme sen osan ilmastovaikutuksista, josta emme ole vielä onnistuneet pääsemään eroon.

Saga-arkku ympäristöystävällisessä biokomposiitissa. Valmistuksessa on käytetty puolet vähemmän puuta kuin tavallisissa arkuissa. Lue lisää Sagasta.

Voimmeko auttaa sinua?

Voimmeko auttaa sinua? Soita meille numeroon 020 144 1455, tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä.


Signe Klitgaard, neuvoja ja perunkirjoittaja.

Sosiaalinen kestävyys

Lavendla Päivät – Kerran vuodessa kutsumme kaikki neuvojamme vuositapaamiseen, jossa on tarjolla koulutusta, tarinankerrontaa, inspiraatiota, ja viihdettä. Tästä tapahtumasta puhutaan vielä vuoden päästä ja se myös vahventaa suhteitamme.

Lavendlat – Noin 90% neuvojistamme on naisia. Lavendla on täysin uuden toimialakategorian kärjessä ja olemme ylpeitä itsenäisistä, rohkeista ja taitavista naisista Lavendlassa. Kutsumme itseämme Lavendloiksi.

Tasa-arvo – Lavendlassa työskentelee yli 100 naispuolista Lavendlaa ja onkin edellytys ja vahvuus, että Lavendlaa edustaa tänä päivänä hallituksen jäsenistä 50% naisia, sekä johtoryhmästä 43% naisia.


Auttamisen ja muutoksen luomisen ilo on tärkeä liikkeellepaneva voima meille ja tiimillemme. Haluatko olla mukana tekemässä vaikeasta hetkestä hieman helpompaa kanssaihmiselle?

Tule meille töihin!


Taloudellinen kestävyys

Lavendla Academy  Jotta Lavendloilamme olisi pitkäjänteinen näkemys sekä koulutuksen, että talouden parissa, tarjoamme useita erilaisia jatkokoulutuksen tapoja. Tässä Lavendla Academylla on keskeinen tehtävä luodaksemme kaikille mahdollisuuden hautausneuvojan lisäksi kouluttautua esimerkiksi pesänselvittäjäksi, sekä erilaisiin hallinnollisiin tehtäviin.

Paikalliset yhteistyöt Neuvojamme työskentelevät suurimman osan ajastaan itsenäisesti. Työskentelemme, tuemme aloitteita ja vahvistamme suhteitamme paikallisten yhteistöiden avulla. Järjestämme muunmuassa paikallisia tapaamisia ja yhdistämme paikalliset neuvojat juristien, sekä muiden neuvojien kanssa yhteistyön kehittämiseksi.

Bedemand møde
Lavendla Academy on toimintamme sydän, siellä varmistamme toimintakykymme. Lue lisää Lavendla Academysta.