Koti / Lavendlasta / Tarinamme

Vuoden 2014 alusta lähtien olemme pyrkineet helpottamaan vaikeutta. Tuemme sinua käytännön asioissa, jotta sinä voit keskittyä siihen, että saat antaa toivomasi jäähyväiset. Sinä päätät haluatko tavata meidät kasvokkain, tai video- tai puhelinkokouksen välityksellä.

Uuden aikakauden hautaustoimisto

Olemalla avoimia ja tarkkakuuloisia olemme aina lähellä ja saatavilla. Luomme yhdessä haluamasi jäähyväiset, sekä kauniin muiston, jota voit kantaa mukanasi.

Neuvoja sinun tarpeidesi mukaan

Meille on selvää, että sinulla pitäisi olla varaa valita myös vaikeina aikoina. Emme arvioi toiveitasi, lähtökohtana on sinun ehtosi.

Painopisteenä sinun osoitteesi

Suunnittele hautajaiset tällä verkkosivustolla tai pyydä meiltä apua. Jos haluat tavata kasvokkain, keskitymme sinun osoitteeseesi meidän osoitteemme sijasta. Meillä on pääsy tiloihin ympäri Suomea.

Arkeesi sopiva ajat

Neuvojamme kehotetaan tarjoamaan arkeesi sopivia aikoja, jotka eivät ole läheskään samoja kuin normaalit toimistoajat. Teemme kaikkemme sopiammeksemme sinun elämäsi aikatauluihin.

Asiakaslupauksemme

Ensimmäinen puhelu kanssamme on ilmainen. Annamme sinulle vapauden keskustella yhden tai useamman neuvonantajan kanssa. Kun olet löytänyt itsellesi oikean henkilön, suunnittelemme tarjouksen yhdessä.


Me haluamme oikeasti tehdä omaisille vaikeasta helpompaa, se on meillä aina tavoitteena. Omaiset saavat valita millä tavalla meidät tapaavat; fyysisesti meidän tiloissa tai omaisen luona, netitse tai puhelimitse.

Pia Cronhag, hautausneuvoja ja perustaja, Lavendla Suomi

Voimmeko auttaa sinua?

Voimmeko auttaa sinua? Soita meille numeroon 020 144 1455, tai täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.