lavendla

LÄHIN NEUVONANTAJASI

Lavendla hautaustoimisto Haaga

Ota yhteyttä

Takomotie 8, Helsinki (vain varatut ajat, ei drop-in -tapaamisia)

Hautaustoimisto Haaga

Lavendlan hautaustoimistossa Haagissa saat heti henkilökohtaisen hautajaisneuvojan, jolta saat tarvitsemasi avun. Päivystämme ympäri vuorokauden ja voit valita, haluatko tavata hautajaisneuvojamme toivomassasi paikassa vai valitsetko kotikäynnin. Jos haluat palvelua etäyhteyksin, se onnistuu video- tai puhelintapaamisella.

Lavendlan perustamisesta (2014) lähtien olemme pyrkineet siihen, että omaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tarvitsemansa tuen. Voit halutessasi itse valita hautajaisneuvojan kotisivuiltamme vapaiden aikojen ja asiakasarvostelujen perusteella.

Hautajaisneuvojasi on henkilökohtainen tukesi ja hän ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi, kaikki Lavendlan hautajaisneuvojat ovat Lavendla Akatemian kouluttamia ja sertifioimia.

Ota meihin yhteyttä 09 3154 5550, niin autamme sinua!

Hautaustoimisto Lavendla, Haaga

Teemme vaikeasta helpompaa

Autamme sinua järjestämään hautajaiset Haagissa

Ota yhteyttä

Soita meille 09 3154 5550 tai lähetä yhteystietosi, niin yhdistämme sinut suoraan neuvojaan. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme ajankohdan ja paikan. Halutessasi voit valita henkilökohtaisen hautausneuvojasi alta.

Hautaustoimisto Lavendlasta

Meidän tehtävämme on toteuttaa läheisesi viimeiset jäähyväiset toivomallasi tavalla. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkät tunteet tulevat ensin, sitten asiantuntemus ja hyvät neuvot. Kuunteleminen ja toisen huomioiminen on niin tärkeää, että olemme rakentaneet sen varaan koko liiketoimintamme.

Meitä ohjaa ajatus tehdä vaikeasta helpompaa. Arvomme heijastavat sitä,  keitä olemme, mitä teemme ja kuinka toimimme matkan varrella.

Tavoitteemme on tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea hautajaisten suunnittelussa ja/tai tulevaisuutesi turvaamisessa. 

Herkkyys, rohkeus ja tekeminen, sitä me olemme.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista apua Lavendla tarjoaa?

Lavendlalla työskentelevät hautajaisneuvojat tukevat ja auttavat omaisia hautajaisjärjestelyissä heidän toiveitaan kunnioittaen.

Hautajaisneuvojat opastavat ja antavat vinkkejä sekä huolehtivat, että kaikki asiat tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Esimerkkejä tehtävistä ovat siunaustilaisuuden järjestäminen, muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt kuten tila, pitopalvelu, kukat ja muusikko.

Miten saan hautajaisneuvontaa Lavendlalta?

Voit valita nettisivuiltamme itse haluamasi hautajaisneuvojan tai me voimme auttaa sinua löytämään sopivan. Voit tutustua tästä hautajaisneuvojiimme.

Hautajaisneuvojamme kuuntelee toiveitasi. Voitte sopia etätapaamisen puhelimitse tai tavata videopuhelussa isommallakin porukalla. Voit tulla luoksemme toimistoomme tai voimme halutessasi järjestää tapaamisen kotonasi.

Kuinka paljon hautajaiset maksaa kaupungissa Haaga?

Hautajaisten hinta kaupungissa Haaga vaihtelee sen mukaan mitä valintoja on tehty ja mitä hautaustoimistoa on käytetty.

Lavendlalla hinnoittelu on sama kaupungista riippumatta alkaen 797€. Lue lisää pakettiratkaisuistamme ja hinnoistamme.

Milloin hautajaiset pidetään?

30:n päivän sisällä vainaja on joko haudattava arkkuhautaan tai tuhkattava. Tuhkan hautaus on tapahduttava vuoden sisällä tuhkaamisen jälkeen.

Voiko hautajaisiin saada taloudellista tukea?

Me Lavendlalla voimme auttaa sinua hakemaan taloudellista tukea hautajaisiin.

Jos kuolinpesällä ei ole tarpeeksi varoja kohtuullisiin hautajaiskuluihin, tukea voi hakea vainajan kotikunnan sosiaalitoimelta.

Mitä hyötyä on muistosivusta?

Lavendlan muistosivut ovat omaisille avuksi hautajaisjärjestelyissä. Muistosivujen kautta voi tilata kukkia, pitää kirjaa hautajaisvieraista, esitellä muistotilaisuuden ohjelma sekä kirjoittaa muistokirjoitus. Ehkäpä muistosivun tärkein tehtävä on olla sivu, missä omaiset voivat jakaa muistoja vainajasta tekstein ja kuvin.

Katso Lavendlan muistosivut tästä

Hautajaiset Haaga

Hautajaiset ovat kaunis ja arvokas tilaisuus, jossa vainajan läheiset voivat kokoontua kunnioittamaan vainajaa ja muistelemaan häntä yhdessä. Vainajalle voidaan järjestää hänen toiveistaan riippuen joko kirkko- tai siviilihautajaiset. Lavendlan hautaustoimisto auttaa sinua hautajaisten suunnittelussa ja järjestämisessä. Meidän kauttamme voit tilata myös arkun ja uurnan sekä kauniit hautajaiskukat. Kysy lisää henkilökohtaiselta hautausneuvojaltasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kirkkohautajaiset

Kristillisten kirkkohautajaisten hautajaisseremonia etenee yleensä tietyn kaavan mukaisesti, ja tilaisuuteen kuuluu paljon tuttuja perinteitä. Myös yksilöllisiä ja persoonallisia ratkaisuja voidaan tehdä esimerkiksi hautajaismusiikkiin ja puheisiin liittyen. Kristillisiin hautajaisiin kuuluu kirkossa tai kappelissa järjestettävä siunaustilaisuus sekä muistotilaisuus, joka on siunaustilaisuutta vapaamuotoisempi tapahtuma. Lavendlan hautaustoimiston asiantuntijat ja seurakunnan pappi auttavat sinua hautajaisjärjestelyissä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Siviilihautajaiset

Siviilihautajaisiin kuuluu saattotilaisuus ja saattotilaisuuden jälkeen järjestettävä muistotilaisuus. Saattotilaisuus voidaan järjestää esimerkiksi kappelissa tai haudalla, ja tilaisuutta voi johtaa vainajalle läheinen henkilö tai Lavendlan hautaustoimiston edustaja. Siviilihautajaistilaisuuden etenemistä ei ole määritelty tarkasti, joten tilaisuus voidaan rakentaa melko vapaasti vainajan ja omaisten toiveiden ja näkemysten ympärille. Kirkkoon kuulumatonkin vainaja on mahdollista siunata papin toimesta, mikäli siunaaminen ei ole vainajan oman tahdon vastaista.

Lue lisää Näytä vähemmän

Haagan kirkot

Haagan seurakunnan pääkirkko on Etelä-Haagassa sijaitseva Huopalahden kirkko, Punainen puurakennus rakennettiin alun perin muita tarkoituksia varten, mutta siellä alettin järjestää jumalanpalveluksia vuonna 1917. Kirkoksi rakennus vihittiin vuonna 1942. Nykyisellään kauniiseen monitoimikirkkoon mahtuu noin 200 henkilöä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Haagan kappelit

Helsingissä vainajan siunaamisia toimitetaan hautausmaiden siunauskappeleissa. Malmin hautausmaalla on suuri, vuonna 1923 rakennettu siunauskappeli, jonka on suunnitellut arkkitehti Selim A. Lindqvist. Tila on myöhemmin jaettu kolmeksi erilliseksi kappelisaliksi, joista suurimmassa on tilaa 90 henkilölle ja pienemmissä noin 45 henkilölle.

Hietaniemen hautausmaalla kantakaupungin kupeessa on 1870-luvulta peräisin oleva Vanha kappeli, johon mahtuu noin 90 henkilöä, sekä 1930-luvulla käyttöön vihitty Uusi kappeli, johon mahtuu jopa 240 henkilöä. Lisäksi siunauskappeleita löytyy Honkanummen hautausmaalta Vantaalta.

Lue lisää Näytä vähemmän

Haagan hautausmaat

Kivenheiton päässä Haagan kaupunginosasta sijaitsee kaunis Maunulan uurnalehto, jossa toimitetaan uurnahautauksia. Laajalla ja tilavalla hautausmaalla on perinteisten uurnahautakortteleiden lisäksi muun muassa muistolehto, sirottelualue sekä metsähautakortteli.

Noin kymmenen kilometrin päässä Haagasta itään sijaitsee Malmin hautausmaa, joka lukeutuu koko Suomen suurimpiin hautausmaihin. Malmin hautausmaalta luovutetaan sekä uurna- että arkkuhautapaikkoja. Hautausmaalla on myös siunauskappeli.

Lue lisää Näytä vähemmän