lavendla

LÄHIN NEUVONANTAJASI

Lavendla hautaustoimisto Jämsä

Ota yhteyttä

Hautaustoimisto Jämsä

Lavendlan hautaustoimistossa Jämsässä saat heti henkilökohtaisen hautajaisneuvojan, jolta saat tarvitsemasi avun. Päivystämme ympäri vuorokauden ja voit valita, haluatko tavata hautajaisneuvojamme toivomassasi paikassa vai valitsetko kotikäynnin. Jos haluat palvelua etäyhteyksin, se onnistuu video- tai puhelintapaamisella.

Lavendlan perustamisesta (2014) lähtien olemme pyrkineet siihen, että omaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tarvitsemansa tuen. Voit halutessasi itse valita hautajaisneuvojan kotisivuiltamme vapaiden aikojen ja asiakasarvostelujen perusteella.

Hautajaisneuvojasi on henkilökohtainen tukesi ja hän ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi, kaikki Lavendlan hautajaisneuvojat ovat Lavendla Akatemian kouluttamia ja sertifioimia.

Ota meihin yhteyttä 020 144 1455, niin autamme sinua!

Hautaustoimisto Lavendla, Jämsä

Teemme vaikeasta helpompaa

Autamme sinua järjestämään hautajaiset Jämsässä

Ota yhteyttä

Soita meille 020 144 1455 tai lähetä yhteystietosi, niin yhdistämme sinut suoraan neuvojaan. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme ajankohdan ja paikan. Halutessasi voit valita henkilökohtaisen hautausneuvojasi alta.

Hautaustoimisto Lavendlasta

Meidän tehtävämme on toteuttaa läheisesi viimeiset jäähyväiset toivomallasi tavalla. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkät tunteet tulevat ensin, sitten asiantuntemus ja hyvät neuvot. Kuunteleminen ja toisen huomioiminen on niin tärkeää, että olemme rakentaneet sen varaan koko liiketoimintamme.

Meitä ohjaa ajatus tehdä vaikeasta helpompaa. Arvomme heijastavat sitä,  keitä olemme, mitä teemme ja kuinka toimimme matkan varrella.

Tavoitteemme on tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea hautajaisten suunnittelussa ja/tai tulevaisuutesi turvaamisessa. 

Herkkyys, rohkeus ja tekeminen, sitä me olemme.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista apua Lavendla tarjoaa?

Lavendlalla työskentelevät hautajaisneuvojat tukevat ja auttavat omaisia hautajaisjärjestelyissä heidän toiveitaan kunnioittaen.

Hautajaisneuvojat opastavat ja antavat vinkkejä sekä huolehtivat, että kaikki asiat tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Esimerkkejä tehtävistä ovat siunaustilaisuuden järjestäminen, muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt kuten tila, pitopalvelu, kukat ja muusikko.

Miten saan hautajaisneuvontaa Lavendlalta?

Voit valita nettisivuiltamme itse haluamasi hautajaisneuvojan tai me voimme auttaa sinua löytämään sopivan. Voit tutustua tästä hautajaisneuvojiimme.

Hautajaisneuvojamme kuuntelee toiveitasi. Voitte sopia etätapaamisen puhelimitse tai tavata videopuhelussa isommallakin porukalla. Voit tulla luoksemme toimistoomme tai voimme halutessasi järjestää tapaamisen kotonasi.

Kuinka paljon hautajaiset maksaa kaupungissa Jämsä?

Hautajaisten hinta kaupungissa Jämsä vaihtelee sen mukaan mitä valintoja on tehty ja mitä hautaustoimistoa on käytetty.

Lavendlalla hinnoittelu on sama kaupungista riippumatta alkaen 797€. Lue lisää pakettiratkaisuistamme ja hinnoistamme.

Milloin hautajaiset pidetään?

30:n päivän sisällä vainaja on joko haudattava arkkuhautaan tai tuhkattava. Tuhkan hautaus on tapahduttava vuoden sisällä tuhkaamisen jälkeen.

Voiko hautajaisiin saada taloudellista tukea?

Me Lavendlalla voimme auttaa sinua hakemaan taloudellista tukea hautajaisiin.

Jos kuolinpesällä ei ole tarpeeksi varoja kohtuullisiin hautajaiskuluihin, tukea voi hakea vainajan kotikunnan sosiaalitoimelta.

Mitä hyötyä on muistosivusta?

Lavendlan muistosivut ovat omaisille avuksi hautajaisjärjestelyissä. Muistosivujen kautta voi tilata kukkia, pitää kirjaa hautajaisvieraista, esitellä muistotilaisuuden ohjelma sekä kirjoittaa muistokirjoitus. Ehkäpä muistosivun tärkein tehtävä on olla sivu, missä omaiset voivat jakaa muistoja vainajasta tekstein ja kuvin.

Katso Lavendlan muistosivut tästä

Hautajaiset Jämsä

Hautajaisten järjestäminen rakkaalle ihmiselle voi tuntua raskaalta ja vaikealta, mutta Lavendlan hautaustoimisto Jämsä hoitaa kaikki tarvittavat käytännön järjestelyt puolestasi. Huolellisesti järjestetyt hautajaiset ovat arvokas ja kunnioittava tilaisuus, jossa vainajan omaiset voivat jättää hyvästit läheiselleen ja muistella elettyä elämää yhdessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kirkkohautajaiset

Kirkollisen seurakunnan jäsenille järjestetään yleensä kristilliset hautajaiset, joihin kuuluu kirkossa tai siunauskappelissa pidettävä siunaustilaisuus sekä vapaamuotoisempi muistotilaisuus. Siunaustilaisuudessa tilaisuutta johtava pappi siunaa vainajan haudan lepoon. Seurakunnan tilojen vuokraus on evankelis-luterilaisen seurakunnan jäsenille maksutonta. Henkilökohtainen hautausneuvojasi ja seurakunnan pappi auttavat sinua kirkkohautajaisten järjestämisessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Siviilihautajaiset

Siviilihautajaisiin kuuluu saattotilaisuus, joka voidaan järjestää esimerkiksi haudalla tai kappelissa, sekä vapaamuotoinen muistotilaisuus. Saattotilaisuutta johtamaan voidaan valita esimerkiksi Lavendlan hautaustoimiston edustaja. Saattotilaisuus mukailee rakenteeltaan siunaustilaisuudesta tuttua kaavaa, mutta tilaisuus voidaan suunnitella melko vapaasti vainajan ja tämän omaisten toiveiden mukaisesti. Suurin ero siunaustilaisuuteen on se, että kyseessä ei lähtökohtaisesti ole hengellinen tilaisuus. Lavendlan henkilökohtainen hautausneuvoja auttaa sinua siviilihautajaisten järjestämisessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Jämsän kirkot

Jämsän seurakunnan pääkirkko on kaunis Jämsän kirkko, joka on peräisin 1920-luvun lopulta. Samalla paikalla aikaisemmin sijainnut kirkko tuhoutui tulipalossa, mutta sen alttaritaulu ja krusifiksi säilyivät ja ovat käytössä edelleen nykyisessä kirkossa. Valkoisen, tyyliltään klassismia edustavan kivikirkon on suunnitellut arkkitehti Kauno S. Kallio. Jämsän kirkon kirkkosalissa on tilaa jopa 800 hengelle, mikä tekee siitä alueen suurimman kirkon. Vastaavasti alueen kirkoista pienin on sievä Koskenpään puukirkko, jonka kirkkosalissa on noin 300 istumapaikkaa. Uusgotiikkaa edustava, koristeellinen pitkäkirkko valmistui 1900-luvun alkuvuosina, ja sen on suunnitellut rakennusmestari Erkki Allenius.

Jämsänkosken keskustassa sijaitsee vuonna 1935 valmistunut Jämsänkosken kirkko, jonka on suunnitellut arkkitehti Wäinö G. Palmqvist. Valkoinen tiilikirkko on malliltaan pitkäkirkko, jossa on korkealle kohoava päätytorni. Kirkon yhteydessä on seurakuntatalo, josta löytyy monipuolisesssa käytössä olevia kokous- ja toimintatiloja. Kirkkosalissa on noin 500 istumapaikkaa. Jämsän luoteispuolella noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsee Kuoreveden punainen puukirkko, joka on yksi Suomen kolmesta niin kutsutusta uhrikirkosta. Kuoreveden pitkäkirkko on rakennettu vuonna 1779, mikä tekee siitä Jämsän vanhimman kirkon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Jämsän kappelit

Jämsän seurakunnalla on kolme siunauskappelia. Kaupungin länsipuolella Leponummen hautausmaalla on Leponummen siunauskappeli, joka valmistui vuonna 1976 arkkitehti Pentti Turusen suunnittelemana. Tiilirakenteisen kappelin kappelisalissa on 60 istumapaikkaa. Jämsänkoskella sijaitseva Vangonmäen siunauskappeli ja Miekkainpitäjän hautausmaalla sijaitseva Miekkainpitäjän siunauskappeli ovat kumpikin peräisin 50-luvulta, ja niiden kappelisaleissa on tilaa noin 100 hengelle.

Lue lisää Näytä vähemmän

Jämsän hautausmaat

Jämsästä löytyy jo mainittujen Leponummen, Vangonmäen ja Miekkainpitäjän hautausmaiden lisäksi myös Jämsän kirkon pohjoispuolella sijaitseva Jämsän vanha hautausmaa, Koskenpään hautausmaa, Kuoreveden kirkon hautausmaat sekä Jämsän vanhan hautausmaan kupeessa sijaitseva Kellotapulin uurnalehto, josta löytyy myös muistolehto.

Lue lisää Näytä vähemmän