lavendla

LÄHIN NEUVONANTAJASI

Lavendla hautaustoimisto Järvenpää

Ota yhteyttä

Hallintokatu 4, Järvenpää (vain varatut ajat, ei drop-in -tapaamisia)

Hautaustoimisto Järvenpää

Lavendlan hautaustoimistossa Järvenpäässä saat heti henkilökohtaisen hautajaisneuvojan, jolta saat tarvitsemasi avun. Päivystämme ympäri vuorokauden ja voit valita, haluatko tavata hautajaisneuvojamme toivomassasi paikassa vai valitsetko kotikäynnin. Jos haluat palvelua etäyhteyksin, se onnistuu video- tai puhelintapaamisella.

Lavendlan perustamisesta (2014) lähtien olemme pyrkineet siihen, että omaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tarvitsemansa tuen. Voit halutessasi itse valita hautajaisneuvojan kotisivuiltamme vapaiden aikojen ja asiakasarvostelujen perusteella.

Hautajaisneuvojasi on henkilökohtainen tukesi ja hän ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi, kaikki Lavendlan hautajaisneuvojat ovat Lavendla Akatemian kouluttamia ja sertifioimia.

Ota meihin yhteyttä 09 3154 5550, niin autamme sinua!

Hautaustoimisto Lavendla, Järvenpää

Teemme vaikeasta helpompaa

Autamme sinua järjestämään hautajaiset Järvenpäässä

Ota yhteyttä

Soita meille 09 3154 5550 tai lähetä yhteystietosi, niin yhdistämme sinut suoraan neuvojaan. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme ajankohdan ja paikan. Halutessasi voit valita henkilökohtaisen hautausneuvojasi alta.

Hautaustoimisto Lavendlasta

Meidän tehtävämme on toteuttaa läheisesi viimeiset jäähyväiset toivomallasi tavalla. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkät tunteet tulevat ensin, sitten asiantuntemus ja hyvät neuvot. Kuunteleminen ja toisen huomioiminen on niin tärkeää, että olemme rakentaneet sen varaan koko liiketoimintamme.

Meitä ohjaa ajatus tehdä vaikeasta helpompaa. Arvomme heijastavat sitä,  keitä olemme, mitä teemme ja kuinka toimimme matkan varrella.

Tavoitteemme on tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea hautajaisten suunnittelussa ja/tai tulevaisuutesi turvaamisessa. 

Herkkyys, rohkeus ja tekeminen, sitä me olemme.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista apua Lavendla tarjoaa?

Lavendlalla työskentelevät hautajaisneuvojat tukevat ja auttavat omaisia hautajaisjärjestelyissä heidän toiveitaan kunnioittaen.

Hautajaisneuvojat opastavat ja antavat vinkkejä sekä huolehtivat, että kaikki asiat tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Esimerkkejä tehtävistä ovat siunaustilaisuuden järjestäminen, muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt kuten tila, pitopalvelu, kukat ja muusikko.

Miten saan hautajaisneuvontaa Lavendlalta?

Voit valita nettisivuiltamme itse haluamasi hautajaisneuvojan tai me voimme auttaa sinua löytämään sopivan. Voit tutustua tästä hautajaisneuvojiimme.

Hautajaisneuvojamme kuuntelee toiveitasi. Voitte sopia etätapaamisen puhelimitse tai tavata videopuhelussa isommallakin porukalla. Voit tulla luoksemme toimistoomme tai voimme halutessasi järjestää tapaamisen kotonasi.

Kuinka paljon hautajaiset maksaa kaupungissa Järvenpää?

Hautajaisten hinta kaupungissa Järvenpää vaihtelee sen mukaan mitä valintoja on tehty ja mitä hautaustoimistoa on käytetty.

Lavendlalla hinnoittelu on sama kaupungista riippumatta alkaen 797€. Lue lisää pakettiratkaisuistamme ja hinnoistamme.

Milloin hautajaiset pidetään?

30:n päivän sisällä vainaja on joko haudattava arkkuhautaan tai tuhkattava. Tuhkan hautaus on tapahduttava vuoden sisällä tuhkaamisen jälkeen.

Voiko hautajaisiin saada taloudellista tukea?

Me Lavendlalla voimme auttaa sinua hakemaan taloudellista tukea hautajaisiin.

Jos kuolinpesällä ei ole tarpeeksi varoja kohtuullisiin hautajaiskuluihin, tukea voi hakea vainajan kotikunnan sosiaalitoimelta.

Mitä hyötyä on muistosivusta?

Lavendlan muistosivut ovat omaisille avuksi hautajaisjärjestelyissä. Muistosivujen kautta voi tilata kukkia, pitää kirjaa hautajaisvieraista, esitellä muistotilaisuuden ohjelma sekä kirjoittaa muistokirjoitus. Ehkäpä muistosivun tärkein tehtävä on olla sivu, missä omaiset voivat jakaa muistoja vainajasta tekstein ja kuvin.

Katso Lavendlan muistosivut tästä

Hautajaiset Järvenpää

Hautajaisia järjestettäessä on huomioitavia asioita paljon. Sinun ei kuitenkaan tarvitse selvitä kaikesta yksin – kun valitset Lavendlan ja otat kokeneiden ammattilaisten avun vastaan, helpotat hautajaisvalmisteluita ja suruaikaa. Lue alta lisää kirkko- ja siviilihautajaisista.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kirkkohautajaiset

Seurakuntaan kuuluvalle vainajalle voidaan järjestää kristilliset kirkkohautajaiset. Hautajaisseremoniassa vainajan siunaamisen toimittaa pappi, joka myös johtaa seremonian kulkua. Omaiset voivat osallistua seremonian ja saattopuheen suunnitteluun sekä hautajaismusiikin valintaan. Vainajan omia toiveita on kunnioitettava.

Lue lisää Näytä vähemmän

Siviilihautajaiset

Siviilihautajaiset sijoittuvat yleensä kappeliin tai haudalle, mutta ne voidaan järjestää missä tahansa tilaisuudelle sopivassa paikassa. Saattotilaisuutta johtamaan voidaan valita vainajalle läheinen henkilö tai esimerkiksi Lavendlan edustaja. Saattotilaisuuden kulkua ei ole ennalta määritelty, joten tilaisuus voidaan suunnitella omaisten ja vainajan toiveiden sekä vainajan persoonallisuuden mukaisesti. Lavendlan asiantuntijat auttavat sinua arvokkaan saattotilaisuuden toteuttamisessa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Järvenpään kirkot

Järvenpään keskustan kupeessa sijaitseva Järvenpään kirkko valmistui vuonna 1968. Betonibrutalismia edustavan kirkkorakennuksen on suunnitellut arkkitehti Erkki Elomaa, ja se on suojeltu esimerkkinä 1960-luvun arkkitehtuurista. Istumapaikkoja kirkkosalissa on 625. Tyyliltään selkeälinjaista ja pelkistettyä kirkkosalia hallitsevat koruttomat betonirakenteet ja puukalusteet. Alttarin krusifiksi on Erkki Elosen veistämä, ja sen materiaalina on käytetty douglaskuusta. Kirkkosalin lisäksi rakennuksessa on pieni kappeli. Kirkon kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee vuonna 1940 käyttöön otettu Vanhakirkko, jonka saliin mahtuu reilut 50 henkilöä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Järvenpään kappelit

Järvenpään kirkon ja Vanhankirkon kanssa samassa pihapiirissä niin kutsutussa Kirkonkulmassa sijaitsee Elävän veden kappeli. Vuonna 2012 valmistuneessa kappelissa on 64 istumapaikkaa. Elävän veden kappelin on suunnitellut arkkitehti Keijo Kalteva, ja sen lasimaalaukset ovat järvenpääläisen Sari Narmalan käsialaa. Lasimaalauksissa, alttariseinässä ja kappelisalin lattiassa toistuu myös kappelin nimessä esiintyvä vesiteema. Muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta Järvenpään hautausmaalla sijaitsee Järvenpään siunauskappeli.

Lue lisää Näytä vähemmän

Järvenpään hautausmaa

Järvenpään hautausmaa sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Järvenpään keskustasta. Se on vihitty käyttöön vuonna 1957. Arkku- ja uurnahauta-alueiden lisäksi hautausmaalta löytyy muistolehto sekä tuhkansirottelualue, muualle haudattujen muistelupaikka, syntymättömien lasten muistokivi ja Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkki. Parkkipaikkoja on kaksi. Kaukotien parkkipaikan läheisyydessä hautausmaan alueella on myös siunauskappeli.

Lue lisää Näytä vähemmän