lavendla

LÄHIN NEUVONANTAJASI

Lavendla hautaustoimisto Kaarina

Ota yhteyttä

Hautaustoimisto Kaarina

Lavendlan hautaustoimistossa Kaarinassa saat heti henkilökohtaisen hautajaisneuvojan, jolta saat tarvitsemasi avun. Päivystämme ympäri vuorokauden ja voit valita, haluatko tavata hautajaisneuvojamme toivomassasi paikassa vai valitsetko kotikäynnin. Jos haluat palvelua etäyhteyksin, se onnistuu video- tai puhelintapaamisella.

Lavendlan perustamisesta (2014) lähtien olemme pyrkineet siihen, että omaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tarvitsemansa tuen. Voit halutessasi itse valita hautajaisneuvojan kotisivuiltamme vapaiden aikojen ja asiakasarvostelujen perusteella.

Hautajaisneuvojasi on henkilökohtainen tukesi ja hän ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi, kaikki Lavendlan hautajaisneuvojat ovat Lavendla Akatemian kouluttamia ja sertifioimia.

Ota meihin yhteyttä 02 723 8151, niin autamme sinua!

Hautaustoimisto Lavendla, Kaarina

Teemme vaikeasta helpompaa

Autamme sinua järjestämään hautajaiset Kaarinassa

Ota yhteyttä

Soita meille 02 723 8151 tai lähetä yhteystietosi, niin yhdistämme sinut suoraan neuvojaan. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme ajankohdan ja paikan. Halutessasi voit valita henkilökohtaisen hautausneuvojasi alta.

Hautaustoimisto Lavendlasta

Meidän tehtävämme on toteuttaa läheisesi viimeiset jäähyväiset toivomallasi tavalla. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkät tunteet tulevat ensin, sitten asiantuntemus ja hyvät neuvot. Kuunteleminen ja toisen huomioiminen on niin tärkeää, että olemme rakentaneet sen varaan koko liiketoimintamme.

Meitä ohjaa ajatus tehdä vaikeasta helpompaa. Arvomme heijastavat sitä,  keitä olemme, mitä teemme ja kuinka toimimme matkan varrella.

Tavoitteemme on tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea hautajaisten suunnittelussa ja/tai tulevaisuutesi turvaamisessa. 

Herkkyys, rohkeus ja tekeminen, sitä me olemme.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista apua Lavendla tarjoaa?

Lavendlalla työskentelevät hautajaisneuvojat tukevat ja auttavat omaisia hautajaisjärjestelyissä heidän toiveitaan kunnioittaen.

Hautajaisneuvojat opastavat ja antavat vinkkejä sekä huolehtivat, että kaikki asiat tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Esimerkkejä tehtävistä ovat siunaustilaisuuden järjestäminen, muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt kuten tila, pitopalvelu, kukat ja muusikko.

Miten saan hautajaisneuvontaa Lavendlalta?

Voit valita nettisivuiltamme itse haluamasi hautajaisneuvojan tai me voimme auttaa sinua löytämään sopivan. Voit tutustua tästä hautajaisneuvojiimme.

Hautajaisneuvojamme kuuntelee toiveitasi. Voitte sopia etätapaamisen puhelimitse tai tavata videopuhelussa isommallakin porukalla. Voit tulla luoksemme toimistoomme tai voimme halutessasi järjestää tapaamisen kotonasi.

Kuinka paljon hautajaiset maksaa kaupungissa Kaarina?

Hautajaisten hinta kaupungissa Kaarina vaihtelee sen mukaan mitä valintoja on tehty ja mitä hautaustoimistoa on käytetty.

Lavendlalla hinnoittelu on sama kaupungista riippumatta alkaen 797€. Lue lisää pakettiratkaisuistamme ja hinnoistamme.

Milloin hautajaiset pidetään?

30:n päivän sisällä vainaja on joko haudattava arkkuhautaan tai tuhkattava. Tuhkan hautaus on tapahduttava vuoden sisällä tuhkaamisen jälkeen.

Voiko hautajaisiin saada taloudellista tukea?

Me Lavendlalla voimme auttaa sinua hakemaan taloudellista tukea hautajaisiin.

Jos kuolinpesällä ei ole tarpeeksi varoja kohtuullisiin hautajaiskuluihin, tukea voi hakea vainajan kotikunnan sosiaalitoimelta.

Mitä hyötyä on muistosivusta?

Lavendlan muistosivut ovat omaisille avuksi hautajaisjärjestelyissä. Muistosivujen kautta voi tilata kukkia, pitää kirjaa hautajaisvieraista, esitellä muistotilaisuuden ohjelma sekä kirjoittaa muistokirjoitus. Ehkäpä muistosivun tärkein tehtävä on olla sivu, missä omaiset voivat jakaa muistoja vainajasta tekstein ja kuvin.

Katso Lavendlan muistosivut tästä

Hautajaiset Kaarina

Vainajalle voidaan järjestää esimerkiksi kristilliset kirkkohautajaiset tai siviilihautajaiset. Hautajaisia järjestettäessä tulee aina noudattaa vainajan omia toiveita ja kunnioittaa hänen vakaumustaan. Varsinaisen siunaus- tai saattotilaisuuden jälkeen pidetään muistotilaisuus. Kunnioittavan hautajaistilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä sinua auttavat Lavendlan asiantuntijat sekä henkilökohtainen hautausneuvojasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kirkkohautajaiset

Kirkkohautajaisilla tarkoitetaan kristillisiä hautajaisia, jotka järjestetään yleensä kirkossa. Kirkossa järjestettävä siunaustilaisuus edellyttää, että vainaja kuuluu kirkolliseen seurakuntaan. Siunaustilaisuudessa vainajan siunaa seurakunnan pappi, joka myös johtaa hautajaisseremoniaa. Siunaustilaisuudessa laulettavaa musiikkia säestää kanttori. Vainajan läheiset osallistuvat seremoniaan laskemalla muistokukat arkulle ja sen ympärille. Omaiset voivat osallistua hautajaisseremonian suunnitteluun, laulettavan ja soitettavat musiikin valintaan sekä papin pitämän puheen suunnitteluun.

Lue lisää Näytä vähemmän

Siviilihautajaiset

Siviilihautajaiset muodostuvat saattotilaisuudesta ja sen jälkeen järjestettävästä muistotilaisuudesta. Saattotilaisuus voidaan pitää esimerkiksi kappelissa, haudalla tai puutarhassa. Tilaisuutta johtaa siviilivirkailija, jonka roolissa voi esiintyä Lavendlan edustaja tai vainajalle läheinen henkilö. Saattotilaisuuteen kuuluu yleensä muistokukkien lasku, saattopuhe sekä yhdessä laulettu tai jollain tapaa esitetty musiikki. Tilaisuuden kulku saattaa siis muistuttaa kristillisten kirkkohautajaisten hautajaisseremoniaa, mutta siviilihautajaisten saattotilaisuus ei ole hengellinen tapahtuma. Saattotilaisuuden järjestämisessä huomioidaan vainajan ja osanottajien toiveet.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kaarinan kirkot

Kaarinan keskustan tuntumassa sijaitseva Kaarinan kirkko on vihitty kirkoksi vuonna 1991. Tätä ennen punatiilinen rakennus on palvellut seurakuntakeskuksena. Kirkkosaliin tuovat ilmeikkyyttä erilaiset puupinnat, joista mudostuu myös alttariseinän kärsivää Kristusta kuvaava sommitelma. Kirkkosaliin mahtuu noin 450 henkilöä. Kaarinan alueen suurin ja vanhin kirkko on Piikkiön keskustassa sijaitseva Piikkiön harmaakivikirkko, jonka kirkkosalissa on 580 istumapaikkaa. Myöhäisgotiikkaa edustava kirkkorakennus on valmistunut vuonna 1755, ja sen on suunnitellut arkkitehti Samuel Berner.

Lisäksi Kaarinan Kuusistossa sijaitsee Kuusiston hurmaava puukirkko, joka on peräisin vuodelta 1792. Punaisen saaristolaiskirkon kirkkosali on persoonallinen ja värikäs yhdistelmä erilaisia tyylejä: puurakenteista kirkkosalia somistavat näyttävät kattokruunut, seinille maalatut pylväät, siniset puupenkit sekä kaksiosainen alttaritaulu. Kirkkosaliin mahtuu noin 135 henkilöä. Kaarinan alue kuuluu Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymään, ja Turussa ja sen lähialueilla sijaitsevat kirkot ja kappelit ovat myös lähellä Kaarinaa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kaarinan hautausmaat

Kaarinan kahdesta hautausmaasta suurempi on Piikkiön hautausmaa, jonka pinta-ala on vajaat kolme hehtaaria. Hautausmaalta löytyy arkkuhauta-alueen lisäksi pieni muistolehto, johon haudattujen vainajien nimet on kaiverrettu hautausmaan kivimuuriin. Vuonna 2006 hautausmaan viereen perustettiin Piikkiön Koroisten hautausmaa, joka on pinta-alaltaan Piikkiön hautausmaata pienempi, mutta sisältää tätä enemmän hautapaikkoja. Piikkiön Koroisten hautausmaalta löytyy myös uurnahautapaikkoja, tuhkansirottelualue sekä tunnustukseton hautakortteli. Kaarinan Kuusistossa sijaitsee Kuusiston kirkkoa ympäröivä Kuusiston hautausmaa, jonka arvellaan olevan perustettu 1600-luvun puolessavälissä. Pinta-alaa Kuusiston hautausmaalla on vajaan hehtaarin verran.

Lue lisää Näytä vähemmän