lavendla

LÄHIN NEUVONANTAJASI

Lavendla hautaustoimisto Kallio

Ota yhteyttä

Töysänkatu 1, Helsinki (vain varatut ajat, ei drop-in -tapaamisia)

Hautaustoimisto Kallio

Lavendlan hautaustoimistossa Kalliossa saat heti henkilökohtaisen hautajaisneuvojan, jolta saat tarvitsemasi avun. Päivystämme ympäri vuorokauden ja voit valita, haluatko tavata hautajaisneuvojamme toivomassasi paikassa vai valitsetko kotikäynnin. Jos haluat palvelua etäyhteyksin, se onnistuu video- tai puhelintapaamisella.

Lavendlan perustamisesta (2014) lähtien olemme pyrkineet siihen, että omaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tarvitsemansa tuen. Voit halutessasi itse valita hautajaisneuvojan kotisivuiltamme vapaiden aikojen ja asiakasarvostelujen perusteella.

Hautajaisneuvojasi on henkilökohtainen tukesi ja hän ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi, kaikki Lavendlan hautajaisneuvojat ovat Lavendla Akatemian kouluttamia ja sertifioimia.

Ota meihin yhteyttä 09 3154 5550, niin autamme sinua!

Hautaustoimisto Lavendla, Kallio

Teemme vaikeasta helpompaa

Autamme sinua järjestämään hautajaiset Kalliossa

Ota yhteyttä

Soita meille 09 3154 5550 tai lähetä yhteystietosi, niin yhdistämme sinut suoraan neuvojaan. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme ajankohdan ja paikan. Halutessasi voit valita henkilökohtaisen hautausneuvojasi alta.

Hautaustoimisto Lavendlasta

Meidän tehtävämme on toteuttaa läheisesi viimeiset jäähyväiset toivomallasi tavalla. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkät tunteet tulevat ensin, sitten asiantuntemus ja hyvät neuvot. Kuunteleminen ja toisen huomioiminen on niin tärkeää, että olemme rakentaneet sen varaan koko liiketoimintamme.

Meitä ohjaa ajatus tehdä vaikeasta helpompaa. Arvomme heijastavat sitä,  keitä olemme, mitä teemme ja kuinka toimimme matkan varrella.

Tavoitteemme on tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea hautajaisten suunnittelussa ja/tai tulevaisuutesi turvaamisessa. 

Herkkyys, rohkeus ja tekeminen, sitä me olemme.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista apua Lavendla tarjoaa?

Lavendlalla työskentelevät hautajaisneuvojat tukevat ja auttavat omaisia hautajaisjärjestelyissä heidän toiveitaan kunnioittaen.

Hautajaisneuvojat opastavat ja antavat vinkkejä sekä huolehtivat, että kaikki asiat tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Esimerkkejä tehtävistä ovat siunaustilaisuuden järjestäminen, muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt kuten tila, pitopalvelu, kukat ja muusikko.

Miten saan hautajaisneuvontaa Lavendlalta?

Voit valita nettisivuiltamme itse haluamasi hautajaisneuvojan tai me voimme auttaa sinua löytämään sopivan. Voit tutustua tästä hautajaisneuvojiimme.

Hautajaisneuvojamme kuuntelee toiveitasi. Voitte sopia etätapaamisen puhelimitse tai tavata videopuhelussa isommallakin porukalla. Voit tulla luoksemme toimistoomme tai voimme halutessasi järjestää tapaamisen kotonasi.

Kuinka paljon hautajaiset maksaa kaupungissa Kallio?

Hautajaisten hinta kaupungissa Kallio vaihtelee sen mukaan mitä valintoja on tehty ja mitä hautaustoimistoa on käytetty.

Lavendlalla hinnoittelu on sama kaupungista riippumatta alkaen 797€. Lue lisää pakettiratkaisuistamme ja hinnoistamme.

Milloin hautajaiset pidetään?

30:n päivän sisällä vainaja on joko haudattava arkkuhautaan tai tuhkattava. Tuhkan hautaus on tapahduttava vuoden sisällä tuhkaamisen jälkeen.

Voiko hautajaisiin saada taloudellista tukea?

Me Lavendlalla voimme auttaa sinua hakemaan taloudellista tukea hautajaisiin.

Jos kuolinpesällä ei ole tarpeeksi varoja kohtuullisiin hautajaiskuluihin, tukea voi hakea vainajan kotikunnan sosiaalitoimelta.

Mitä hyötyä on muistosivusta?

Lavendlan muistosivut ovat omaisille avuksi hautajaisjärjestelyissä. Muistosivujen kautta voi tilata kukkia, pitää kirjaa hautajaisvieraista, esitellä muistotilaisuuden ohjelma sekä kirjoittaa muistokirjoitus. Ehkäpä muistosivun tärkein tehtävä on olla sivu, missä omaiset voivat jakaa muistoja vainajasta tekstein ja kuvin.

Katso Lavendlan muistosivut tästä

Hautajaiset Kallio

Vainajalle voidaan hänen omasta tahdostaan ja vakaumuksestaan riippuen järjestää kristilliset kirkkohautajaiset tai siviilihautajaiset. Vainajan toiveiden kunnioittaminen on hautajaisia valmisteltaessa ensisijaisen tärkeää. Lavendlan ammattitaitoiset asiantuntijat auttavat sinua hautajaisjärjestelyissä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kirkkohautajaiset

Kirkkohautajaisiin kuuluu kristillinen siuaustilaisuus sekä muistotilaisuus. Siunaustilaisuus järjestetään yleensä kirkossa tai kappelissa. Muistotilaisuus voi sijoittua seurakunnan tiloihin tai esimerkiksi omaan kotiin. Siunaustilaisuutta johtaa seurakunnan pappi, joka toimittaa vainajan hautaan siunaamisen. Pappi tapaa vainajan omaiset mielellään ennen hautajaisia, ja omaiset voivat halutessaan osallistua yksilöllisen hautajaistilaisuuden suunnitteluun. Lavendlan hautaustoimisto Kallio on tukenasi kaikissa hautajaisjärjestelyissä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Siviilihautajaiset

Siviilihautajaisiin kuuluu uskonnoton saattotilaisuus sekä muistotilaisuus. Saattotilaisuus voidaan järjestää esimerkiksi kappelissa, haudalla tai puutarhassa, ja tilaisuutta voi johtaa Lavendlan edustaja tai joku vainajan läheisistä. Persoonalliset ja kauniit siviilihautajaiset voidaan suunnitella esimerkiksi jonkin teeman ympärille. Kysy lisää hautausneuvojaltasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kallion kirkot

Kallion kirkko lukeutuu Helsingin tunnetuimpiin maamerkkeihin. Suurikokoinen, päätytornillinen pitkäkirkko on rakennettu harmaagraniitista, ja sen näyttävään kirkkosaliin mahtuu liki 1000 ihmistä. Kansallisromantiikan ja art noveaun tyylipiirteitä yhdistelevän kirkkorakennuksen on suunnitellut Lars Sonck, ja se on vihitty käyttöön vuonna 1912. Kallion kirkossa on kirkkosalin lisäksi myös Kappelisali ja Vihreä Sali, joissa molemmissa voidaan järjestää noin 40 hengen tilaisuuksia. Kallion seurakuntaan kuuluu myös 50-luvun lopulla valmistunut Alppilan kirkko, joka on muuntautumiskykyisine ja avaroine tiloineen myös monipuolinen seurakuntakeskus. Kirkkorakennuksessa on muun muassa pieni toimituskappeli, kirkkoherranvirasto sekä kerho- ja kokoontumistiloja. Kirkkosalissa on noin 500 istumapaikkaa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kallion hautausmaat ja kappelit

Kallion kirkon alla on vuonna 1990 valmistunut kolumbaario eli uurnaholvi, jossa on noin 3000 uurnapaikkaa sekä kalliohauta. Kalliohautaan tuhka voidaan kätkeä ilman uurnaa. Uurnaholvissa voi vierailla ainoastaan silloin, kun tuhkauurna haudataan holviin. Kallion kirkon kirkkosalin takaosassa on muistopaikka, jonka luona uurnaholviin haudattua vainajaa voi käydä muistamassa. Kallion kirkon uurnaholviin haudataan vain helsinkiläisiä seurakunnan jäseniä.

Hautausmaita Helsingistä löytyy Hietaniemestä, Malmilta, Kulosaaresta ja Östersundomista. Lisäksi Maunulassa on uurnalehto, ja Vantaan puolella Honkanummella on hautausmaa. Hietaniemen, Malmin, Kulosaaren ja Honkanummen hautausmailta löytyy myös kauniita siunauskappeleita, joissa siunaustilaisuuksia voidaan järjestää. Uurnahautaus on mahdollista kaikilla edellä mainituilla hautausmailla, ja uusia arkkuhautapaikkoja luovutetaan Malmin, Honkanummen ja Östersundomin hautausmailta.

Lue lisää Näytä vähemmän