lavendla

LÄHIN NEUVONANTAJASI

Lavendla hautaustoimisto Kerava

Ota yhteyttä

Hautaustoimisto Kerava

Lavendlan hautaustoimistossa Keravalla saat heti henkilökohtaisen hautajaisneuvojan, jolta saat tarvitsemasi avun. Päivystämme ympäri vuorokauden ja voit valita, haluatko tavata hautajaisneuvojamme toivomassasi paikassa vai valitsetko kotikäynnin. Jos haluat palvelua etäyhteyksin, se onnistuu video- tai puhelintapaamisella.

Lavendlan perustamisesta (2014) lähtien olemme pyrkineet siihen, että omaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tarvitsemansa tuen. Voit halutessasi itse valita hautajaisneuvojan kotisivuiltamme vapaiden aikojen ja asiakasarvostelujen perusteella.

Hautajaisneuvojasi on henkilökohtainen tukesi ja hän ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi, kaikki Lavendlan hautajaisneuvojat ovat Lavendla Akatemian kouluttamia ja sertifioimia.

Ota meihin yhteyttä 09 3154 5550, niin autamme sinua!

Hautaustoimisto Lavendla, Kerava

Teemme vaikeasta helpompaa

Autamme sinua järjestämään hautajaiset Keravalla

Ota yhteyttä

Soita meille 09 3154 5550 tai lähetä yhteystietosi, niin yhdistämme sinut suoraan neuvojaan. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme ajankohdan ja paikan. Halutessasi voit valita henkilökohtaisen hautausneuvojasi alta.

Hautaustoimisto Lavendlasta

Meidän tehtävämme on toteuttaa läheisesi viimeiset jäähyväiset toivomallasi tavalla. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkät tunteet tulevat ensin, sitten asiantuntemus ja hyvät neuvot. Kuunteleminen ja toisen huomioiminen on niin tärkeää, että olemme rakentaneet sen varaan koko liiketoimintamme.

Meitä ohjaa ajatus tehdä vaikeasta helpompaa. Arvomme heijastavat sitä,  keitä olemme, mitä teemme ja kuinka toimimme matkan varrella.

Tavoitteemme on tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea hautajaisten suunnittelussa ja/tai tulevaisuutesi turvaamisessa. 

Herkkyys, rohkeus ja tekeminen, sitä me olemme.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista apua Lavendla tarjoaa?

Lavendlalla työskentelevät hautajaisneuvojat tukevat ja auttavat omaisia hautajaisjärjestelyissä heidän toiveitaan kunnioittaen.

Hautajaisneuvojat opastavat ja antavat vinkkejä sekä huolehtivat, että kaikki asiat tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Esimerkkejä tehtävistä ovat siunaustilaisuuden järjestäminen, muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt kuten tila, pitopalvelu, kukat ja muusikko.

Miten saan hautajaisneuvontaa Lavendlalta?

Voit valita nettisivuiltamme itse haluamasi hautajaisneuvojan tai me voimme auttaa sinua löytämään sopivan. Voit tutustua tästä hautajaisneuvojiimme.

Hautajaisneuvojamme kuuntelee toiveitasi. Voitte sopia etätapaamisen puhelimitse tai tavata videopuhelussa isommallakin porukalla. Voit tulla luoksemme toimistoomme tai voimme halutessasi järjestää tapaamisen kotonasi.

Kuinka paljon hautajaiset maksaa kaupungissa Kerava?

Hautajaisten hinta kaupungissa Kerava vaihtelee sen mukaan mitä valintoja on tehty ja mitä hautaustoimistoa on käytetty.

Lavendlalla hinnoittelu on sama kaupungista riippumatta alkaen 797€. Lue lisää pakettiratkaisuistamme ja hinnoistamme.

Milloin hautajaiset pidetään?

30:n päivän sisällä vainaja on joko haudattava arkkuhautaan tai tuhkattava. Tuhkan hautaus on tapahduttava vuoden sisällä tuhkaamisen jälkeen.

Voiko hautajaisiin saada taloudellista tukea?

Me Lavendlalla voimme auttaa sinua hakemaan taloudellista tukea hautajaisiin.

Jos kuolinpesällä ei ole tarpeeksi varoja kohtuullisiin hautajaiskuluihin, tukea voi hakea vainajan kotikunnan sosiaalitoimelta.

Mitä hyötyä on muistosivusta?

Lavendlan muistosivut ovat omaisille avuksi hautajaisjärjestelyissä. Muistosivujen kautta voi tilata kukkia, pitää kirjaa hautajaisvieraista, esitellä muistotilaisuuden ohjelma sekä kirjoittaa muistokirjoitus. Ehkäpä muistosivun tärkein tehtävä on olla sivu, missä omaiset voivat jakaa muistoja vainajasta tekstein ja kuvin.

Katso Lavendlan muistosivut tästä

Hautajaiset Kerava

Hautajaiset ovat tärkeä osa rakkaan ihmisen hyvästelyä ja suruaikaa. Vainajan muistoksi järjestetään yleensä siviili- tai kristilliset hautajaiset riippuen vainajan omista toiveista ja siitä, kuuluuko vainaja kirkkoon. Keravalla sekä kirkossa että siunauskappelissa siunataan myös kirkkoon kuulumattomia vainajia, mutta tällöin tilan käytöstä peritään maksu. Kristilliseen kirkkokuntaan kuuluvan vainajan siunaaminen ja kirkolliset toimitukset ovat seurakuntalaisille maksuttomia.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kirkkohautajaiset

Kristillistä hautajaisseremoniaa johtaa seurakunnan pappi. Seremoniaan kuuluu yleensä kukkalaitteiden laskua, puheita, yhteistä laulua ja rukoilua sekä papin toimittama vainajan siunaus ja saattopuhe. Seremonian kulkuun on mahdollista tehdä myös muutoksia, ja omaiset voivat osallistua puheiden suunnitteluun ja hautajaismusiikin valintaan. Henkilökohtainen hautajaisneuvojasi auttaa sinua kauniin ja kunnioittavan tilaisuuden järjestämisessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Siviilihautajaiset

Siviilihautajaiset voidaan kirkon tai kappelin lisäksi järjestää myös haudalla, omassa kodissa tai muussa asianosaisille mieluisassa paikassa. Saattotilaisuutta voi johtaa vainajalle läheinen henkilö tai esimerkiksi Lavendlan hautaustoimiston neuvonantaja. Tilaisuuteen kuuluu yleensä kukkatervehdysten laskeminen, saattopuhe ja laulua tai musiikkiesityksiä. Muodollisia vaatimuksia siviilihautajaisille ei kuitenkaan ole, joten tilaisuuden kulku voidaan suunnitella melko vapaasti korostaen vainajan elämää ja tälle tärkeitä asioita. Henkilökohtainen hautajaisneuvojasi auttaa sinua järjestämään arvokkaan saattotilaisuuden läheisellesi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Keravan kirkko

Joulukuussa 1963 käyttöön vihitty Keravan kirkko sijaitsee kaupungin keskustassa. Modernia kirkkoarkkitehtuuria edustavan rakennuksen rakennusmateriaaleina on käytetty betonia ja tiiltä, ja sen tilaratkaisuissa on korostettu toiminnallisuutta. Istumapaikkoja löytyy kirkkosalista ja parvelta yhteensä noin 550, ja tilassa on erinomainen akustiikka. Alttaritauluna toimii ruostumattomasta teräksestä valmistettu reliefi, jonka epäsymmetrinen pinta heijastelee luonnonvaloa kirkkosaliin vaihtelevasti eri vuorokaudenaikoina. Kirkon abstraktihenkiset lasimaalaukset on suunnitellut professori ja taidegraafikko Lauri Ahlgren. Esteettömyys on Keravan kirkossa otettu huomioon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Keravan siunauskappeli

Keravan hautausmaalla Tuusulan kunnan puolella on siunauskappeli, jossa järjestetään hautajaisia ja hautaan siunaamisia. Hautajaiset järjestetään yleensä lauantaisin. Keravan kirkon alasali, Kalevan seurakuntasali, Keravan seurakuntakeskuksen tilat sekä Savion uusi kerhotila ovat myös vuokrattavissa muistotilaisuuksia varten.

Lue lisää Näytä vähemmän

Keravan hautausmaa

Keravan hautausmaa sijaitsee Tuusulan kunnan puolella noin kolmen kilometrin päässä Keravan keskustasta. Kauniiseen miljööhön on jätetty luontoa ja luonnonpuustoa. Hautausmaalta löytyy arkkuhautapaikkoja, uurnahautapaikkoja sekä tuhkansirottelualue. Lisäksi hautausmaalla ja sen läheisyydessä on syntymättömien lasten muistelualue, muualle haudattujen muistomerkki sekä tunnustukseton hauta-alue. Keravan sankarihautausmaa sijaitsee hautausmaasta erillään, Keravan kirkon vieressä.

Lue lisää Näytä vähemmän