lavendla

LÄHIN NEUVONANTAJASI

Lavendla hautaustoimisto Munkkiniemi

Ota yhteyttä

Mannerheimintie 109, Helsinki (vain varatut ajat, ei drop-in -tapaamisia)

Hautaustoimisto Munkkiniemi

Lavendlan hautaustoimistossa Munkkiniemessä saat heti henkilökohtaisen hautajaisneuvojan, jolta saat tarvitsemasi avun. Päivystämme ympäri vuorokauden ja voit valita, haluatko tavata hautajaisneuvojamme toivomassasi paikassa vai valitsetko kotikäynnin. Jos haluat palvelua etäyhteyksin, se onnistuu video- tai puhelintapaamisella.

Lavendlan perustamisesta (2014) lähtien olemme pyrkineet siihen, että omaiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja saavat tarvitsemansa tuen. Voit halutessasi itse valita hautajaisneuvojan kotisivuiltamme vapaiden aikojen ja asiakasarvostelujen perusteella.

Hautajaisneuvojasi on henkilökohtainen tukesi ja hän ottaa sinuun nopeasti yhteyttä. Jotta voimme taata tyytyväisyytesi, kaikki Lavendlan hautajaisneuvojat ovat Lavendla Akatemian kouluttamia ja sertifioimia.

Ota meihin yhteyttä 09 3154 5550, niin autamme sinua!

Hautaustoimisto Lavendla, Munkkiniemi

Teemme vaikeasta helpompaa

Autamme sinua järjestämään hautajaiset Munkkiniemessä

Ota yhteyttä

Soita meille 09 3154 5550 tai lähetä yhteystietosi, niin yhdistämme sinut suoraan neuvojaan. Otamme sinuun yhteyttä vahvistaaksemme ajankohdan ja paikan. Halutessasi voit valita henkilökohtaisen hautausneuvojasi alta.

Hautaustoimisto Lavendlasta

Meidän tehtävämme on toteuttaa läheisesi viimeiset jäähyväiset toivomallasi tavalla. Vuosien kokemus on opettanut meille, että herkät tunteet tulevat ensin, sitten asiantuntemus ja hyvät neuvot. Kuunteleminen ja toisen huomioiminen on niin tärkeää, että olemme rakentaneet sen varaan koko liiketoimintamme.

Meitä ohjaa ajatus tehdä vaikeasta helpompaa. Arvomme heijastavat sitä,  keitä olemme, mitä teemme ja kuinka toimimme matkan varrella.

Tavoitteemme on tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea hautajaisten suunnittelussa ja/tai tulevaisuutesi turvaamisessa. 

Herkkyys, rohkeus ja tekeminen, sitä me olemme.

Usein kysytyt kysymykset

Millaista apua Lavendla tarjoaa?

Lavendlalla työskentelevät hautajaisneuvojat tukevat ja auttavat omaisia hautajaisjärjestelyissä heidän toiveitaan kunnioittaen.

Hautajaisneuvojat opastavat ja antavat vinkkejä sekä huolehtivat, että kaikki asiat tulee hoidettua asiaan kuuluvalla tavalla.

Esimerkkejä tehtävistä ovat siunaustilaisuuden järjestäminen, muistotilaisuuteen liittyvät järjestelyt kuten tila, pitopalvelu, kukat ja muusikko.

Miten saan hautajaisneuvontaa Lavendlalta?

Voit valita nettisivuiltamme itse haluamasi hautajaisneuvojan tai me voimme auttaa sinua löytämään sopivan. Voit tutustua tästä hautajaisneuvojiimme.

Hautajaisneuvojamme kuuntelee toiveitasi. Voitte sopia etätapaamisen puhelimitse tai tavata videopuhelussa isommallakin porukalla. Voit tulla luoksemme toimistoomme tai voimme halutessasi järjestää tapaamisen kotonasi.

Kuinka paljon hautajaiset maksaa kaupungissa Munkkiniemi?

Hautajaisten hinta kaupungissa Munkkiniemi vaihtelee sen mukaan mitä valintoja on tehty ja mitä hautaustoimistoa on käytetty.

Lavendlalla hinnoittelu on sama kaupungista riippumatta alkaen 797€. Lue lisää pakettiratkaisuistamme ja hinnoistamme.

Milloin hautajaiset pidetään?

30:n päivän sisällä vainaja on joko haudattava arkkuhautaan tai tuhkattava. Tuhkan hautaus on tapahduttava vuoden sisällä tuhkaamisen jälkeen.

Voiko hautajaisiin saada taloudellista tukea?

Me Lavendlalla voimme auttaa sinua hakemaan taloudellista tukea hautajaisiin.

Jos kuolinpesällä ei ole tarpeeksi varoja kohtuullisiin hautajaiskuluihin, tukea voi hakea vainajan kotikunnan sosiaalitoimelta.

Mitä hyötyä on muistosivusta?

Lavendlan muistosivut ovat omaisille avuksi hautajaisjärjestelyissä. Muistosivujen kautta voi tilata kukkia, pitää kirjaa hautajaisvieraista, esitellä muistotilaisuuden ohjelma sekä kirjoittaa muistokirjoitus. Ehkäpä muistosivun tärkein tehtävä on olla sivu, missä omaiset voivat jakaa muistoja vainajasta tekstein ja kuvin.

Katso Lavendlan muistosivut tästä

Hautajaiset Munkkiniemi

Kun läheinen ihminen siirtyy ajasta ikuisuuteen, on omaisten järjestettävä hänelle hautajaiset. Hautajaistilaisuudessa vainajan läheiset kokoontuvat yhteen hyvästelemään rakkaan ihmisen ja kunnioittamaan tämän muistoa. Lavendlan hautaustoimisto Munkkiniemi on tukenasi suruprosessissa ja hoitaa hautajaisjärjestelyt puolestasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kirkkohautajaiset

Kirkkohautajaiset järjestetään tavallisesti kirkossa tai kappelissa. Niiden järjestäminen edellyttää, että vainaja kuuluu kirkolliseen seurakuntaan. Kirkollisen seurakunnan jäsenille siunaustilaisuutta johtavan papin ja tilaisuutta säestävän urkurin palvelus sekä seurakunnan tilojen käyttö on yleensä maksutonta. Pappi tapaa vainajan omaiset mielellään ennen siunaustilaisuutta kuullakseen vainajasta ja tämän elämästä. Seurakunnan pappi ja Lavendlan hautaustoimiston asiantuntijat auttavat sinua kauniin hautajaistilaisuuden toteuttamisessa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Siviilihautajaiset

Siviilihautajaiset ovat uskonnoton hautajaistilaisuus, joka koostuu saattotilaisuudesta ja muistotilaisuudesta. Saattotilaisuus voi sijoittua esimerkiksi kappeliin tai haudalle, ja sitä johtamaan voidaan pyytää Lavendlan edustajaa. Tilaisuuteen kuuluu muun muassa muistokukkien toimittaminen, saattopuhe sekä yhdessä laulamista tai musiikkiesityksiä. Siviilihautajaiset toteutetaan vainajan ja omaisten toiveiden mukaisesti. Lavendlan hautaustoimiston asiantuntijat ja henkilökohtainen hautausneuvojasi auttavat sinua kunnioittavan siviilihautajaistilaisuuden järjestämisessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Munkkiniemen kirkot

Munkkiniemen sydämessä sijaitsee vuonna 1954 valmistunut Munkkiniemen kirkko, jonka on suunnitellut arkkitehti Pauli Salomaa. Betonista ja tiilestä rakennetun kirkon hillittyssä kirkkosalissa on istumapaikat noin 440 henkilölle. Munkkiniemen seurakuntaan kuuluu myös Munkkivuoren kirkko, joka sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä. Munkkivuoren kirkko on valmistunut vuonna 1963, ja sen on suunnitellut arkkitehti Olavi Kantele. Avarassa ja valoisassa kirkkosalissa on istumapaikat 550 henkilölle. Kirkon yhteydessä toimii myös seurakuntatalo.

Lue lisää Näytä vähemmän

Munkkiniemen hautausmaat ja kappelit

Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaista lähinnä Munkkiniemeä sijaitsee kantakaupungin länsilaidalta löytyvä Hietaniemen hautausmaa. Hietaniemen hautausmaa on hautausmaana hyvin tunnettu, ja sen alueelta löytyy myös uusi ja vanha siunauskappeli. Hietaniemen hautausmaalta vapautuu satunnaisesti uusia uurnahautapaikkoja, joita luovutetaan lähinnä helsinkiläisille. Lisäksi Helsingin Maunulassa Munkkiniemen koillispuolella sijaitsee Maunulan uurnalehto, jossa toimitetaan ainoastaan uurnahautauksia. Maunulan uurnahautausmaalla on myös tuhkansirottelualue, muistolehto sekä kaunis metsähautakortteli.

Arkkuhautautapaikkoja Helsingin hautausmailta luovutetaan Malmin, Honkanummen ja Östersundomin hautausmailta sekä Honkanummen hautausmaan yhteydessä sijaitsevalta tunnustuksettomalta hautausmaalta. Malmin hautausmaalla on kappelirakennus, jossa on kolme erillistä siunauskappelia, ja Honkanummen hautausmaalla on kaksi erillistä siunauskappelia. Näistä kappeleista jokaisessa toimitetaan hautaan siunaamisia.

Lue lisää Näytä vähemmän